Reisverslagen

Zuid Afrika, 9-19 Maart 2011

Een bijzonder hectische, maar zeer geslaagde trip naar Zuid Afrika met als eerste doel om het ons aangeboden stuk land te bekijken (Wild Cats World) in Free State, en om verder bezoekjes te brengen aan veel andere organisaties, projecten en mensen in Kimberley, Bloemfontein, Johannesburg en Kaapstad, zoals o.a. aan Cheetah Experience, Ann van Dyck Cheetah Centre De Wildt en Cheetah Outreach. Verder veel interactie met diverse katachtigen als leeuwen, cheeta’s, caracals maar ook tijgertjes. Binnenkort op deze website een collectie foto’s van dit bezoek.

Masai Mara, 28-2/8 maart 2011

The Wild Cats Photosafari 2011 was weer een heel groot succes. De sightings waren weer boven verwachting. Luipaarden, cheeta’s, leeuwen, serval maar ook de Big Five and alle dieren die thuishoren op een echte Afrikaanse savanne. Een collectie foto’s kun je al bewonderen.

Binnenkort kun je hier de bijzondere verhalen lezen van drie uitzonderlijke kattenfamilies die wij tijdens onze reizen volgen als in een soort van aflevering van de BBC serie Big Cat Diary:

  • Luipaardmoeder Olive en haar familie;
  • De King van de Mara, leeuw Notch, en zijn familie
  • De drie cheeta broers, ook wel Honey’s boys genoemd.

Maart 2010:
Reisverslag Masai Mara

Juni 2009:
Ranthambhore/India, juni 2009: tijgers en caracals!

Maart 2009:
Reisverslag Masai Mara

Juli 2008:
Reisverslag Zuid-Afrika en Botswana

November 2007:
Wild Cats in India/Tiger Study Tour

Augustus 2006:
Big Cat Diary Tour Masai Mara/ Kenia

September 2004:
Rondreis Kenia / Tanzania

 

close
Facebook IconYouTube IconTwitter Icon